Den 9-14 april var vi på Gulled Agenturer i Milano på Salone del Mobile. Både &Tradition och Magis ihop med många andra varumärken var där och visade upp nya kollektioner.

&Tradition visade upp ´The Preview´ som återspeglar &Traditions ambition att överbrygga klyftan mellan gammalt och nytt för att producera möbler med ett tidlöst uttryck. Efter att ha rest genom det danska designarkivet har &Tradition skapat en serie av bord, stolar och lampor av designduon Hvidt & Mølgaard som för första gången visades under The Preview. Utöver detta visade The Preview flera verk från spanska designern Jaime Hayon.andtrad_bloggandtrad_blogg1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magis hade en fantastisk installation i deras showroom, gjord av Note Design Studio. Magis visade upp flera nyheter. Bland annat visade de upp Lost lampan, Stefan Diez nya modulsoffa med sin oerhört praktiska klädsel som enkelt går att byta, Vela stolen gjord av duon Gilli Kuchik & Ran Amitai, en stol som är gjord i magnesium och är oerhört lätt. Ni finner fler bilder och Magis presskit här.
Stand-39ok Stand-1ok Stand-5ok Stand-6ok Stand-9ok Stand-15ok Stand-19ok Stand-29ok