Carousel
På restaurang Carousel med utsikt över Gustaf Adolfs Torg, den anrika Operan och Stockholms slott kan du i den eleganta miljön avnjuta en eller flera rätter från kött-/skaldjursmeny. Ett kök med inspiration hämtad från södra Europa.
GUSTAF ADOLFS TORG 20, STOCKHOLM | WWW.RESTAURANTCAROUSEL.SE

uniforms-for-the-dedicated
Uniforms for the Dedicated
På Södermalm i Stockholm hittar man butiken och det svenska varumärket Uniforms for the Dedicated. Företaget startade 2008 av ett gäng snowboardåkare och med kreativa sinnen har de utvecklat varumärket och gör idag herrmode av naturens resurser. De blandar tidlösa silhuetter och lekfullhet och tillverkar i organiskt, biobaserat och återvunnet material.
KRUKMAKARGATAN 24, STOCKHOLM | WWW.UNIFORMSFORTHEDEDICATED.COM

kungsholmen-2016-1
Grandpa
På flera ställen i Stockholm finner du klädbutiken Grandpa där de sedan 2003 bidragit med en annorlunda typ av shopping. Grandpa är en butik som värderar service, atmosfär och inspiration högt, så om du har vägarna förbi någon av deras butiker rekommenderar vi starkt att du kikar in.
SÖDERMANNAGATAN 21, STOCKHOLM – FRIDHEMSGATAN 43, STOCKHOLM – GAMLA BROGATAN 32, STOCKHOLM | WWW.GRANDPASTORE.COM

svenskt_tenn_josef_n_estrid_store1--864808893-rszww1000-83
Josef Frank – Against Design
På Skeppsholmen i Stockholm hittar du under sommaren en av de mest heltäckande utställningar som gjorts om den världsberömda arkitekten och formgivaren Josef Frank. Du tar dig runt i en miljö av Josef Franks banbrytande arkitektur samt färgsprakande mönster och möbler.
EXERCISPLAN 4, STOCKHOLM | WWW.ARKDES.SE

Tak-Terrace-Vision-by-Wingårdhs
Tak
Ta dig upp 48 meter över havet och njut av Stockholms silhuett på den nyöppnade terrassen Tak. Över jorden, under himlen serveras Nordisk-japansk mat och välgjorda drinkar skapade med glädje.
BRUNKEBERGSTORG 4, STOCKHOLM | WWW.TAK.SE