Under årets Milano Design Week presenterade HAY många fina möbelnyheter, här kommer en överblick. Längre ner hittar ni också nya presentationen av HAYs accessoarnyheter.

REBAR – En kollektion soff- och sidobord designade av Sylvain Willenz. Borden finns i tre olika storlekar och passar både offentlig- och hemmiljö.
eiffel-side-table_910x1100_brandmodel
EIFFEL SHELF – En serie flexibla hyllenheter och bord i olika färger, höjder och former. Serien är designad av danska Line Depping and Jakob Jørgensen.
Élémentaire family
ÉLÉMENTAIRE CHAIR – Med målsättningen att skapa en stol med estetisk och fysiskt balans designade Ronan och Erwan Bouroullec Élémentaire. Stolen är tillverkad i polypropylene som även gör stolen lämplig för utomhusbruk.
new cornet
CORNET BAR STOOL – en klassisk barstol tillverkad efter en innovativ stålrörsteknik och med massiv ek sits. Cornet finns i två olika höjder, 65cm och 75cm och kommer i flera olika färg kombinationer, designad av Jonas Trampedach.
triangle-leg-table_1390x800_brandmodel
TRIANGLE LEG COLLECTION – En serie bord och bänkar med triangelformade ben och en rund utformning av bänk och bordsskiva som maximerar antalet sittplatser runt bordet. Serien är tillverkad i massiv ek och går att fås oljad, såpad och klarlackad, design av Simon Jones.
butler_910x1100_brandmodel
BUTLER – Shane Shneck har designat Butler, en smart och multifunktionell produkt som kan användas som sidobord, pall, sängbord och stege perfekt för dagens moderna hushåll. Pallen är tillverkad i oljad massiv ek och kommer färdigmonterad.
Silhouette Sofa Low Coda 100 cognac leather edge_Silhouette Sofa High Masai 772
SILHOUETTE SOFA – Soffans kurvade baksida ger en stark karaktär och siluett därav namnet Silhouette. Serien kommer i olika storlekar och höjder med ben i metall alternativt trä och mängder av textilier.

Katalogerna hittar ni här,
HAY FURNITURE NEWS Milano 2018
HAY ACC NEWS Milano 2018