hay1

I förra veckan var det 3 Days of Design i Köpenhamn, HAY och &tradition var självklart med under dagarna.

HAY hade sin visning i fantastiska lokaler på Lindencrones Palæ. Där presenterades HAY KITCHEN MARKET, Mette HAY och kökschefen Frederik Bille Brahe som driver en krog i Köpenhamn har under ca 1 års tid genom resor till olika platser i världen hittat produkter till kollektionen. Idén är att erbjuda prisvärda och kvalitativa köksprodukter till slutkund och även restauranger då Frederik hade som krav att alla produkter skulle vara av toppkvalitet då inspirationen är hämtad från just köksvärlden.Kitchen Market, 3 Days of Design
Kitchen Market, 3 Days of Design (1)Result & Pyramid, 3 Days of Design (2)

HAY visade även upp den nya möbelserien Pyramid Table och Result Chair. Kollektionen är en nylansering tillsammans med det holländska företaget Ahrend av stolar och bord designade av Friso Kramer and Wim Rietveld på 50-talet.

&tradition öppnade upp sitt showroom på Papirøen och presenterade bl.a. en ny modulsoffa ISOLE med design av Nendo & Luca Nichetto. Magiskt fin! Nytt till hösten är även soffan Cloud High Back av Luca Nichetto, Cloud soffan med extra hög rygg för ljudabsorbering till offentliga rum. Jaime Hayons Catch har utökats med en barstol, ett bra komplement med en barpall med hög sittkomfort.
andt4andt2
andt1

Många spännande nyheter helt enkelt!
För mer info och bilder gå in på vår press sida eller www.hay.dk och www.andtradition.com.