Nästa vecka, 24-26 maj, är det dags för Danmarks årliga designevent 3 Days of Design i Köpenhamn. Under dagarna öppnar medverkande företag upp sina showrooms och ställer ut på olika platser runt om i stan. Inspirerande dagar!

&TRADITION GRAND OPENING – HOME OF A COLLECTOR
Mitt i centrala Köpenhamn med utsikt över Kongens Have öppnar &tradition upp dörrarna till sina nya lokaler. Här visas en utställning där du som besökare får möjligheten att uppleva varumärket i sin helhet. Under dagarna presenterar &tradition flera spännande nyheter i en fantastiskt inspirerande miljö, med en kollektion som blandar ny och gammal design.

Här hittar du även ett café med en fantastisk innergård där det serveras mat och vin samt en boutique. Så missa inte ett besök i &traditions showroom ”The Home of a Collector” på Kronprinsessegade 4.

UTSTÄLLNINGAR
Designers edition by Jaime Hayon 
Little Petra by Viggo Boesen
Utzon100 in collaboration with RUM Magazine, Kvadrat & Utzon Center

Henric, Bodil, Anders och Linn är på plats från oss, vill du boka in ett möte så hör gärna av dig kontaktuppgifter.

180320_hay_atelieseptember_kitchen_16387_1390x800_
HAY – POP-UP SHOP CAFÉ ATELIER SEPTEMBER
På Frederik Bille Brahes Café Atelier September har HAY öppnat en Kitchen Market Pop-up store. Så titta förbi på Gothersgade och inspireras bland alla fina köksprodukter i kollektioner om du är i krokarna. Butiken kommer att finnas kvar fram till 27 juni.

Öppettider
Måndag-Fredag 9-17
Lördag-Söndag 10-16