Något som startade som ett mindre event med en handfull företag från Pakhus 48 i Köpenhamn, har idag vuxit till ett välkänt designevent.

3 Days of Design är ett årligt event som drar journalister, inköpare och designentusiaster från hela världen till Köpenhamn för att uppleva en ny och uppfriskande syn på design som presenteras i samarbete mellan dagens främsta designföretag och designers. Alla har chansen att delta på olika evenemang, händelser, produktlanseringar, utställningar och designföreläsningar och det erbjuds även gratis transport med både buss och båt mellan deltagande showrooms, så att besökare enkelt kan ta sig runt.

Både HAY och &tradition kommer att finnas representerade under dagarna i Köpenhamn.
hay
HAY har en utställning på Lindencronas Palace, ursprungligen designat av den kungliga arkitekten Nicolai Eigtved. Här visas Result Chair och Pyramid Collection, en nylansering av HAY och Ahrend med design av Friso Kramer och Wim Rietveld.
Och en förhandsvisning av nya HAY Kitchen Market, en kollektion köksaccessoarer framtagna av Mette Hay och designsamarbeten med Inga Sempé, BIG-GAME, Richard Woods och Clara Von Zweigbergk.

Adress, Lindencronas Palace, Sankt Annas Plats 1
tradition-miljø-min-1024x559
&tradition är ett Danskt designföretag grundat år 2010 med grundprincipen – tradition tied to innovation. Den unika kollektionen av möbler och belysning sträcker sig från 1930-talet till idag och omfattar design av internationellt kända designers.
Showroomet, The Village by &tradition, är uppbyggt som en modern version av en monokrom och harmonisk by i liten skala. Beläget i en stor lagerlokal på Papirøen i centrala Köpenhamn.

Adress, Trangravsvej 24
andt

Läs mer på, 3daysofdesign.dk