23-25 maj är det dags för Danmarks årliga designevent 3 Days of Design i Köpenhamn. Under dagarna öppnar designföretagen upp sina showrooms och ställer ut på olika platser runt om i stan, inspirerande dagar!

HAY bjuder in till en speciell utställning för att berätta om deras vision om framtidens design. Presentationen kommer att omfatta lansering av helt nya möbler, belysning och accessoarer. Missa inte heller deras frukost och föreläsningar både den 23/5 och 24/5 mellan klockan 09.00-10.30 och mycket mer! Se större bild på programmet nedan.HAY_3DD_invite


 

&Tradition öppnar upp dörrarna till sina nya lokaler mitt i centrala Köpenhamn med utsikt över Kongens Have. Här har dom skapat en miljö där du som besökare får inspiration och möjligheten att uppleva &tradition som varumärke i sin helhet. Här presenterar &tradition även flera spännande nyheter.

Lokalen inrymmer även ett café där det serveras frukost, lunch, kaffe och kall dryck, en boutique och en fantastisk innergård. Så missa inte ett besök i showroomet ”The Home of a Collector” på Kronprinsessegade 4.

För att säkra er plats på torsdagsbrunchen och fredagsbaren, OSA via denna länk.andtradition 3 Days of Design